Månads erbjudande

Permanent lackning

parafin behandling
detail

Permanent Makeup

Mitt namn Elena, bor i Luleå Norrbotten. Har min salong “Glad Fjäril” och jobbar inom skönhet snart 10 år. Diplomerat och certifierad inom Permanent Makeup. Utför PM i dem senaste teknik med pigmentet som jag är trygg med. Kontinuerlig utbildar mig och och förbättrar min kvalifikation inom PM. Tävlar och deltar i tävlingar inom PM varje år

Här får du överblick i mitt jobb

Här får du överblick i mitt jobb

Mellan den 29 februari i 4 mars kommer jag ner till Stockholm och ska göra Permanent Tatuering hos “Nail Art Inspiration” Högbergsgatan 26A.

Priser fr 2000kr för mer information ring 070-55 95 833

 

Permanent Makeup är en kosmetisk tatuering. Färgpigment inplanteras ytlig i huden med precision för att framhäva och förstärka dina naturliga drag. Samtidig med permanent tatuering kan vi korrigera form och färg. Färg och form prövas ut individuellt efter varje ansikte och personliga önskemål. Skissen godkänns av kunden innan den riktiga tatueringen börjar. Före proceduren bedövas området med EMLA och behandlingen är därför inte smärtsam.

Jag erbjuder Permanent Makeup på ögonbryn, eyeliner och läppar.

Ögonbryn

Ögonbryn Ögonbryn

Ögonbryn är som ram till ansikte.

Med permanent tatuering av ögonbryn slipper du måla de varje dag och får vårdad och snygg look varje morgon.

Eyeliner

Eyeliner

Eyeliner kan göras på övre och nedre ögonlock. Med eyeliner kan du förstärka dina ögon.

Det finns olika former av eyeliner som själva eyeliner som synlig och den som man gör bara mellan fransarna.

Läppar

Läppar

Permanent tatuering av läppar gör jag med skuggning av färg på hela läppar. Kan göras som akvarell teknik eller som läppstift effekt. Man kan korrigera färg och pigment på egna läppar så de börjar se lite fräschare och starkare i färg.

Brukar inte rekommendera göra kontur på läppar för det ser inte naturlig.