Hand & Naglar

Behandling för händer, 500:-

Det är viktigt att ta hand om sin händer. Inte bara för att ge ett snyggt, välskött intryck, utan för att hela du ska kunna må bra. Med min erfarenhet har jag tagit fram paket både för händer och naglar. Paketen för naglar kan läsas lite längre ner.

Min behandling för händer innebär en grundlig rengöring och uppfräschning av naglar och nagelband. Detta görs med bl.a. nagelbandsolja, handkräm och givetvis en skön handmassage. Detta avslutas sedan med en fin lackning. Lider du nariga händer kan du även välja att lägga till ett återhämtande parafinbad för 100kr.

Tid: 45-60 min

Gellackning, 650:-

Det allra senaste inom nagelbehandlingar kallas för gellackning. Gellack är en blandning av en speciell gelé och nagellack, och till skillnad från traditionellt nagellack kan man få en fantastisk hållbarhet med hög glans och extra förstärkning. En permanent gellackning kan hålla i upp till 3 veckor.

Tid: 50-60 min

Nagelförstärkning, 800:-

Har du sköra naglar, eller om är du nagelbitare, kan det kännas som en omöjlig uppgift att få fina naglar. HA! säger jag, det är inte alls omöjligt. Jag har utvecklat flera lösningar för olika nagelproblem, som du nu kan ta del av.

Tid: 50-90 min

Nagelförlängning, fr 900:-

När jag förlänger dina naglar använder jag den senaste tekniken och de produkter som kommer ge bäst resultat för just dig. Jag arbetar med materialen akryl och gelé. Designen på nagelförlängningen kan vara allt från naturlig, till fransk, eller varför inte en helt unik design?

Tid: 2-3h tim